Nieuws

De Gestelse Quiz 2019, we zijn er klaar voor!

De Gestelse Quiz start zaterdag 23 november klokslag 18.00 uur bij de Zwaantjes waar we 1 of max. 2 personen per team verwachten. De info op de website zal vanaf 18.30 uur online komen dus graag tot die tijd de website niet massaal bezoeken. Houd tijdens de avond zelf je mailbox in de gaten mochten er mededelingen komen van de organisatie. Na het inleveren van de antwoorden (voor 23.30 uur!) is er de mogelijkheid om samen met de organisatie na te borrelen in de wijnbar van de Zwaantjes, zodat we jullie ervaringen in geuren en kleuren kunnen vernemen! Tijdens de feestavond op zaterdag 7 december bij Absoluut zal bekend worden wie de opvolger wordt van de Pleinse Boys.

Veel succes!

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *